PERSONLIG FESTSANG

Personlige Festange

Selskabets højdepunkt er den personlige sang. Jeg forfatter sangtekster med helt igennem personligt indhold og tilstræber at anvende så mange af dine dessiner (stikord) som muligt.
Sangens stemning og tekstens sproglige fremtoning udarbejdes i tidens sprog efter dit ønske, og kan fx fremstå som:
Kærlig
Fortællende
Munter / Sjov
Dristig

Melodivalg efter dit ønske. Jeg stiller gerne forslag.
Festsangen leveres flot dekoreret så vidt muligt med motiver i relation til teksten, evt. dine egne tegninger, billeder fra Mobiltelefon, Youtube, hukommelseskort eller almindelige fotos på papir.
Overskriften kan bearbejdes grafisk og præsenteres i et utal af variationer.
Ligeledes kan din festsang leveres til egen print i layout med mange forskellige variationer.
Jeg har 45 års baggrund som forfatter af festsange, og kan derfor tilbyde mine kunder sangtekster skrevet med musikalsk sikkerhed, så de passer på takter og versefødder, hvilket er forudsætning for succes ved afsyngning af sangen.
"Timing" for sang i selskabet er næste forudsætning for succes. En vovet sangtekst passer sjældent først i festforløbet, da rette stemning ikke er opbygget. Efterhånden som gæster får "lidt indenfor vesten", modtages en bramfri sangtekst bedre.
Grundlaget for den perfekte festsang er dine dessiner (stikord) hvilke er mit udgangspunkt. Jeg tilstræber, at ligge så tæt på oplægget som muligt, samt at skabe den stemning du selv giver udtryk for enten i din e-mail eller ved telefonsamtale.
Hjælp til at finde stikord finder du her.
Gør dig fra start overvejelse om, hvilken stemning du ønsker at skabe med din sangtekst. Skal den være højtidelig eller munter. Søg herefter i livets gemme- og glemmebog om de emner der vil matche den ønskede stemning i sangen. Familie og venner vil ofte kunne bidrage med episoder.

Prisleje kr. 700 for festsang digtet, renskrevet, layoutet på enkelt A4-side, inklusive fotos, samt evt. korrektion og klar til kopiering.

Mvh.
Niels Møller


Klik på eksemplerne herunder og se mere.